BLOGI

Q-gym blogi

 

Käykääpä katsomassa Q-gymillä ahkerasti treenaavan Vanessa Torresin sivuja !!

https://www.facebook.com/vanessa.torres86powerlifter/


Salilla tapahtunutta vanha myymälä/info purettu ja rakennettu uusi lepoalue, valaistus uusittu, uusittu + tehty 1 uusi maastavetoalusta, julkisivuun tuotu Q-Gym kyltti, eli kaikenlaista on tapahtunut tässä 2:n kuukauden aikana, mutta lisää vielä tapahtuu. Seuraavaksi aletaan uusimaan mm. painokiekkoja ja tankoja yms. mutta malttia, ei kaikkea kerralla.

Salilla on nyt remontoitu muutama päivä ja näkyvääkin on saatu aikaan

Pahoittelut remontin aiheuttamasta harmista ja haitasta, mutta kaikki ovat tuntuneet olevan tyytyväisiä tulevaan lopputulokseen. Lisää tilaa salikäyttöön ja viihtyisä tila rentoutumiseen ennen tai jälkeen treenien. Kunhan saadaan valmiiksi on sen jälkeen kaikkien saliasiakkaiden käytössä kahvin/vedenkeitin ja mikro, omien eväiden lämmittämiseen.


1.8.2018 on meille uusille omistajille tärkeä päivä. Silloin vastuu salin toiminnasta ja asiakkaiden viihtyivyydestä on meillä Q-Gymiläisillä. Kuvassa keskellä entinen Timmix Gymin omistaja Markus, uuden Q-Gymin omistajat vasemmalla Janne, takana Pia ja oikealla Marko. Tervetuloa moikkaamaan ja juttelemaan.