Q-GYMIN PT PALVELUT

Olen Susanne. Koulutukseltani olen terveystiedon opettaja, personal trainer ja painonnoston ohjaaja. 

 Työskentelen monipuolisesti opetus- ja koulutustehtävissä sekä ryhmä- ja yksilöasiakkaiden ja työhyvinvoinnin parissa. Q-gymillä teen valmentajayhteistyötä ja olen erikoistunut voimaharjoitteluun ja pysyviin elämäntapamuutoksiin. Valmennuksessani voit turvallisesti ja tehokkaasti pudottaa painoa, lisätä suorituskykyä, kasvattaa lihasta tai voimatasojasi. Oma lajini on painonnosto, joten myös painonnostotekniikoiden opettaminen ja valmentaminen on mahdollista. Minulla on kokemusta kehonkoostumuksen muokkauksesta sekä kokonaisvaltaisten elämäntapamuutosten läpi käymisestä ja ohjaamisesta. Kolmen lapsen äitinä ja yrittäjänä tiedän ne haasteet joita työelämä ja arjen vastuut tuovat mukanaan ja otan valmentajana muuttuvat elämäntilanteet huomioon sekä osaa mitoitan treenin ja levon määrän arkeesi sopivaksi.Mikä tavoitteesi onkaan, on todennäköisempää saavuttaa se yhdessä kuin yksin!
Nyt vuoden alkaessa aloitustarjouksena tarjoan starttipakettia joka sisältää:
Alkukartoituksen (mailitse) + liikkuvuustestin ja lihashuolto-ohjeet (ensimmäisen tapaamisen yhteydessä)2 tapaamiskertaa PT:n kanssaHarjoitusohjelmanSähköpostituen valmennuksen ajan
Kaikki tämä yhteensä vain 189€. Tarjous voimassa 31.1.2019 asti.

s-ppsti: susanne.ahlback@gmail.comp.0405542622

Kaikille Susannen valmennuksen ostajille Q-Gym tarjoaa 3kk 24/7 salikortin hintaan 100€ + 1 kerran kehonkoostumusmittauksen !