Coming soon

Tulevia tapahtumia

Koska lauantain 1.12.18 salikisat tuntuivat menevän hyvin, ajateltiin tehdä tästä perinne ja pidetään seuraavat kisat jo Toukokuussa 2019.

Laittakaapa Lauantai 01.12.2018 klo 11-17 kalenteriinne !

Silloin vietetään Q-Gymillä avoimien ovien päivää, avajaisia, pikkujouluja, salikisoja tai miksi niitä kukin haluaa sanoakkin.

Salille on silloin vapaa pääsy treenaamaan tai muuten vaan hengaamaan rennossa meiningissä. Tarjolla mm. ilmainen inBody kehonkoostumusmittaus, purtavaa, tarjouksia ja silloin katsotaan kuka on kovin salikarju ja timmein salikissa. 

Jos et ole koskaan kisannut penkissä varusteilla tai ilman tai maastavedossa, nyt olisi hyvä tilaisuus kokeilla ja katsoa mihin omat voimat riittää itseään tai muita vasten. Kisassa jokainen saa puristaa juuri niin paljon kuin haluaa, mutta ei ole pakko jos ei taho.

Ja kun kisasta on kyse, on voittajille jaossa maineen, kunnian ja gloorian lisäksi palkintoja.Torstaina 23.8.18 salilla tehdään muutoksia. Vanha info/myymälä koppi puretaan pois ja siirrellään hieman laitteita yms. silloin sattaa treenaaminen hieman hankaloitua ja jotkin laitteet saattaa olla poissa käytöstä. Jotta homma saadaan joutuisasti hoidettua on talkooväki tervetullutta jeesaamaan.

Q-Gym jatkaa uudistuen Timmix:n toimintaa keskeytyksettä.

Q-Gymin virallisen epäviralliset avajaiset tulossa...