VERKKOKAUPPA

VERKKOKAUPPA

Tästä voit ostaa sekä salin tuotteita ja saliaikaa.

Verkkokauppa ei vielä käytössä

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitusehdot:

Sähköisesti toimitettavat tuotteet, kuten saliaika, astuvat voimaan ja ovat käytettävissä heti, kun Avoinna24 maksu on mennyt läpi. Saliaikatuotteisiin ei lisätä toimitusmaksuja yms.

Postitse toimitettavat tuotteet lähetetään 1-4:n arkipäivän kuluessa.

Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa salin päivystysaikoina tai sopimalla puh 0505399001 tai info@q-gym.fi

Palautus- ja peruutuskäytäntö:

Tuotepalautukset käyttämättömistä tuotteista 14pv:n aikana toimituksesta, sovittava puh 0505399001 tai info@q-gym.fi asiakas vastaa virheettömien tuotteiden palautuksen kustannuksista (posti).

Reklamatioissa ole yhteydessä 0505399001 tai info@q-gym.fi

Q-Gym Oy

Tulppatie 14, 00880 Helsinki.

 info@q-gym.fi 

0505399001

Y-2927986-9